Over Naar het Noorden

Over mij

Hoi! Ik ben Robbert van de Wouw en ik ben al van jongs af aan gefascineerd door het noorden. In 2014 reisde ik voor het eerst naar Scandinavië. Alleen en zonder plan. En vanaf het moment dat ik, na de ferry-overtocht, voet aan wal zette in Scandinavië, was ik verkocht.

In de jaren die volgden, ontdekte ik Malmö, Göteborg, Kopenhagen, Aarhus, Stockholm en Oslo. Ging ik wildkamperen op een onbewoond eiland, bezocht ik het bekende Falun, spotte ik elanden en kuddes rendieren in het wild, trok ik met een tent dwars over de Hardangervidda, wandelde ik door nationaal park Tiveden en over sneeuwvelden, en dronk ik mijn koffie bij zonsopgang aan een verlaten fjord. Ik fietste langs de fjorden en rondom Jotunheimen, beklom de Trollstigen en de Dalsnibba, voer over het Geirangerfjord, wandelde over gletsjers en zwom in Noorse fjorden en Zweedse meren.

Tijdens mijn reizen deed ik onvergetelijke ervaringen op. Sprak ik met locals. Leerde ik alles over Scandinavische gebruiken. Breidde ik mijn kennis over het noorden verder uit. Bouwde ik een breed netwerk op. En deze kennis en expertise deel ik graag met jou.

Duurzaam reizen

Ik geloof dat reizen duurzamer en bewuster kan en moet. Met Naar het Noorden hoop ik bewustzijn te creëren voor duurza(a)m(er) reizen, zonder dat dit afdoet aan de beleving van de reis. Naar het Noorden draagt graag bij aan een mooiere en betere reiswereld. Hoe?

  1. Bewustzijn creëren
  2. Samenwerking met (lokale ) reisexperts
  3. Compenseren van de C02-uitstoot via Trees for All

Wil je meer weten over wat duurzaam reizen is voor Naar het Noorden? Hier lees je er alles over.

Call Now Button