rondreis zelf samenstelen gotenburg

Een rondreis Zweden zelf samenstellen: ontdek de hoogtepunten met de eigen auto

Wil je genieten van rust, ruimte, natuur, wandelingen, fietstochten én moderne steden? Dan past een rondreis Zweden perfect bij jou. Tijdens een reis door Zweden met de eigen auto verken je dit veelzijdige land in je eigen tempo. Je bepaalt zelf waar je een tussenstop maakt, wat voor activiteiten je wilt ondernemen en hoe je jouw dagen inplant. Heb je jouw perfecte rondreis nog niet gevonden? Kies er dan voor om zelf een rondreis samen te stellen.

Een rondreis Zweden met de eigen auto

rondreis zweden lund

Zweden is erg geschikt voor een rondreis met de eigen auto. Met de eigen auto kun je alle mooie plekken in Zweden goed bereiken. Of dit nu een bekend hoogtepunt is of een afgelegen pareltje ver van de bewoonde wereld. En bovendien is een reis door Zweden met de eigen auto een redelijk duurzame manier van reizen. Vooral als je met meer dan twee personen reist!

Onder aan deze pagina vind je onze rondreizen Zweden. Deze rondreizen kun je kant-en-klaar boeken, maar ze zijn ook ter inspiratie voor een reis op maat naar Zweden.

De hoogtepunten van Zweden

rondreis zweden gotenburg

Tijdens een autovakantie door Zweden wil je graag een indruk krijgen van het land. Lekker veel buiten zijn, wandelend of fietsend de natuur ontdekken, moderne steden verkennen en authentieke vissersdorpjes bezoeken. Maar waar moet je beginnen? Hieronder vind je enkele hoogtepunten van Zweden die wat ons betreft de moeite waard zijn:

  • Nationaal park Stenshuvud
  • Öland
  • Skanör/Falsterbo
  • Småland
  • Stockholm
  • Tiveden
  • Vänernmeer
  • Värmland
  • Ystad
  • Zweeds Lapland

Rondreis Zweden zelf samenstellen

Heb je jouw perfecte rondreis in Zweden nog niet gevonden? Of wil je geen standaard pakketreis, maar een reis op maat die bij je past? Bij ons kun je jouw rondreis zelf samenstellen. Of je jouw droomreis al in grote lijnen in je hoofd hebt, of dat je nog geen idee hebt wat je allemaal wilt bezoeken. Wij helpen jou om je reis door Zweden tot een unieke beleving te maken. Wij maken een reis op maat naar Zweden die past bij jouw wensen en interesses. Wil jij zelf een rondreis Zweden samenstellen? Neem contact met ons op!

Rondreis Zweden en Noorwegen

Wist je dat veel mensen ook een reis door Zweden en Noorwegen combineren? Tijdens een combinatiereis ontdek je dat beide landen veel gemeen hebben, maar ook dat er grote verschillen zijn tussen deze twee grote Scandinavische landen. Een rondreis Zweden en Noorwegen is ook perfect met de eigen auto uit te voeren. Wil jij beide landen ontdekken? Wij maken een combinatiereis Zweden en Noorwegen voor jou op maat.

bergen rondreis zweden noorwegen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button