Samenwerken

Naar het Noorden is een platform dat inspiratie over en reizen naar Scandinavië biedt, met aandacht voor duurzaamheid. Wij werken graag samen met merken, organisaties en websites die bij de overtuigingen van Naar het Noorden passen. Heb je interesse om samen te werken? Leuk! Hieronder vind je enkele mogelijkheden op een rijtje. Ook voor andere ideeën kun je ons altijd een mailtje sturen.

Samenwerkingsmogelijkheden op NaarhetNoorden.nl

 • Gesponsorde blogpost: heb je een product of dienst waar liefhebbers van Scandinavië en duurzaam reizen enthousiast van worden? En lijkt het je leuk als wij hier een gesponsorde blogpost over schrijven? Als wij denken dat onze volgers dit interessant vinden, kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden.
 • Advertorials:heb je een product of dienst waarvan je denkt dat dat aansluit bij de interesses van de lezers van Naar het Noorden? Dan gaan wij graag in gesprek met je.
 • Persberichten: relevante persberichten met nieuws over (reizen naar) Scandinavië en duurzaam reizen zijn altijd welkom. Als wij denken dat onze volgers het interessant vinden, plaatsen wij het graag.

Samenwerkingsmogelijkheden voor jouw website

 • Contentcreatie: heb je een mooie website maar ontbreekt het aan goed leesbare teksten? Zit jij vol ideeën over het creëren van content, maar heb je simpelweg te weinig tijd? Wij helpen je graag met pakkende en doelgroepgerichte teksten voor op jouw website.
 • Online marketing: ken je als organisatie of zzp’er het belang van je online zichtbaarheid, maar weet je even niet waar je moet beginnen of waar je jouw prioriteit moet leggen? Wil je jouw vindbaarheid in Google vergroten? Wij hebben veel ervaring binnen de (online) marketing en kunnen kleinere organisaties helpen en adviseren om focus aan te brengen in jouw eigen online marketing. Hierbij kun je denken aan contentstrategieën, contentplanningen, zoekwoordanalyses, SEO & SEA.

Neem direct contact met ons op.

Wat levert samenwerken met ons jou op?

 • Een specifieke doelgroep: op NaarhetNoorden.nl richten wij ons op een specifieke doelgroep met interesse in Scandinavië en/of duurzaam reizen. In de loop der tijd hebben wij een trouwe groep lezers opgebouwd en de kans dat zij een reis boeken of product aanschaffen naar aanleiding van ons reisplatform is groter dan bij een algemene, brede doelgroep. Wij kennen onze doelgroep en weten precies hoe we hen het beste kunnen benaderen.
 • Duurzame marketing: wij geloven in duurzaamheid. En dat geldt ook voor de marketing. Of je nu een product of dienst op Naar het Noorden onder de aandacht wil brengen of ondersteuning wil bij je eigen online marketing of contentcreatie; duurzame marketing staat bij ons centraal. Dat betekent dat hetgeen we doen niet alleen nu effect heeft (zoals social media), maar je ook op de lange termijn gaat helpen dat geïnteresseerden jouw dienst of product kunnen vinden. Dankzij onze kennis van SEO en SEA worden onze teksten óók lange tijd na publicatie goed gevonden en veel gelezen. Het verkeer neemt in veel gevallen alleen maar toe.
 • Een frisse blik: ken je dat gevoel dat je constant in dezelfde cirkels denkt? Het kan in dat geval helpen om met iemand van gedachten te wisselen die kennis heeft van (online) marketing én de reiswereld, en met een frisse blik naar jouw product of dienst kijkt.
 • Pakkende teksten: relevante teksten waar jouw doelgroep blij van wordt

Heb je leuke ideeën voor samenwerkingen? Laat het weten!

  Call Now Button