familierondreis denemarken

Tem de Draak | Familierondreis Denemarken | 8, 11 of 12 dagen | v.a. € 402 p.p.

Durven jouw kinderen de draak te temmen? Misschien een heel klein, tam draakje? Tijdens deze rondreis beleven de kinderen volop avonturen in het land van de Vikingen. Ze duiken in de Oostzee en de Noordzee en spelen riddertje in de kastelen van Funen. Een leuke afwisselende, rondreis langs de spectaculairste landschappen van Denemarken, voor stoere Vikingen van alle leeftijden! Een leuke en afwisselende familierondreis Denemarken.

Hoogtepunten van deze reis

ANWB logo
In- en exclusief
Inclusief
Overnachtingen op kindvriendelijke vakantieparken
Overtocht Puttgarden – Rødby v.v. met Scandlines voor 1 auto (max. 6 meter lang)
2 (8-daagse), 3 (11-daagse) of 4 (12-daagse) overnachtingen in Lalandia Rødby op basis van logies
3 (8-daagse), 4 (11-daagse) of 3 (12-daagse) overnachtingen in First Camp Skovlund – Lillebælt op basis van logies
2 (8-daagse), 3 (11-daagse) of 4 (12-daagse) overnachtingen in Ribe Byferie op basis van logies
Eindschoonmaak Lalandia Rodby en Ribe Byferie
Ribe Advantage Card en korting voor het zwembad in Ribe
1 Dag entree tot LEGOLAND® per persoon
Parkeerkosten
€ 25,- Reserveringskosten per boeking, € 5,- SGR bijdrage per persoon en € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking

Exclusief
Reis naar/van bestemming
Overige maaltijden en dranken
Eindschoonmaak First Camp Skovlund – Lillebælt (opgeven bij boeking, eventuele kosten ter plaatse te betalen)
Bedlinnen en handdoeken First Camp Skovlund – Lillebælt en Ribe Byferie (opgeven bij boeking, eventuele kosten ter plaatse te betalen)
Bedlinnen en handdoeken Lalandia Rodby (alleen ter plaatse te boeken en te betalen)
kinderbed en -stoel First Camp Skovlund – Lillebælt en Ribe Byferie (opgeven bij boeking, eventuele kosten ter plaatse te betalen)
Elektriciteit en waterverbruik in Lalandia Rødby (verplicht, ter plaatse te betalen)
Reis- en annuleringsverzekering

Reisprogramma

Onderstaand dagprogramma is gebaseerd op de 11-daagse variant van deze rondreis. Bij de 8-daagse rondreis verblijf je steeds één nacht korter in de drie vakantieparken. Bij de 12-daagse rondreis verblijf je één nacht langer in Lalandia Rødby, één nacht korter in First Camp Skovlund – Lillebælt, en één nacht langer in Ribe Byferie.

Dag 1: Nederland – Rødby (ca. 590 km)
Je rijdt naar Puttgarden in Duitsland en neemt daar de veerboot naar het land van de Vikingen. De overtocht duurt circa drie kwartier. Vanuit Rødby rijd je in ca. 20 minuten naar het vakantiepark.

Dag 2 t/m 3: Rødby
Het vakantiepark Lalandia Rødby heeft meer dan genoeg te bieden om je tijdens jouw verblijf te vermaken. Zo kunnen de ouders zich heerlijk ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken in het indoor waterpark of het speelparadijs Monky Tonky Land. Maar er zijn ook volop mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving zoals naar de krijtrotsen van Møn (ca. 1,5 uur rijden), Knuthenborg Safaripark (ca. 30 minuten rijden) of zelfs Kopenhagen (ca. 1 uur en 45 minuten rijden).

Dag 4: Rødby – Asperup/Middelfart (ca. 242 km)
Vanuit Rødby vertrek je naar Asperup: van het eiland Seeland naar het eiland Funen! Daarbij kun je kiezen voor twee routes: steek je een van Europa’s langste bruggen over: de Grote Beltbrug (€)? Of kies je ervoor om met de ferry van Seeland naar Funen te gaan?

Dag 5 t/m 7: Asperup/Middelfart
Op dit vakantiepark kunnen de kinderen zich zeker vermaken. Zo zijn er diverse speeltuinen met glijbanen en springkussens en een verwarmd buitenzwembad met glijbaan en apart kinderbad. Ook in de omgeving zijn diverse dingen te ondernemen zoals Madsby Park en Miniby in Fredericia. In Madsby Park is er o.a. een leuk verkeersplein met stoplichten, zebrapaden en verschillende wegen om met de skelter te spelen. Met een treintje kun je vervolgens naar Miniby, waar je kunt zien hoe Fredericia er in 1849 uitzag.

Dag 8: Asperup/Middelfart – Ribe (ca. 91 km)
Je sluit de reis af in Jutland, dat beroemd is om z’n stranden. En uiteraard om LEGOLAND®. Je verblijft in het mooiste middeleeuwse stadje van Denemarken: Ribe. Onderweg kun je nog een stop maken in Kolding, waar je Koldinghus kan bezoeken. Dit Deense koninklijk kasteel is zeker een bezoek waard.

Dag 9 t/m 10: Ribe
Je vakantie is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek gebracht te hebben aan LEGOLAND®. Dit is sowieso een van de leukste en meest fantasievolle Europese attractieparken. En je kleine Vikingen kunnen natuurlijk pas naar huis na de Viking Splash River te hebben geprobeerd!

Dag 11: Ribe – Nederland (ca. 668 km)
Vanuit Faaborg naar Sorø rijd je over de indrukwekkende Grote Beltbrug (Storebælt). Deze tolbrug (€) verbindt de eilanden Funen (Nyborg) en Seeland (Korsør) met elkaar. Heb je Odense nog niet bezocht? Dan kun je dat onderweg nog doen!

Wil je de uitgebreide reisinformatie van deze reis? Klik hieronder op ‘meer informatie’.

Call Now Button